Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


I ett ögonblick

 

 

energin som strömmar

genom ögonblicks stund

 

evig evig liten stund

kontrollens balansgång 

fågelsång vattens porlande

 

spegelbilden dansar ytligt

sparvhökens jaktinstinkt

rådjurets klara vaksamhet

 

djupet får ytspänningen

att lyfta kroppen likt en flotte

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-25 21:44



Bookmark and Share


  ULJO
Fin naturlyrik och en underbart vacker bild
2016-04-25

    Peter Söderqvist
Du skapar en fantastisk naturupplevelse. Tät skriven dikt.

Jag gillar den.
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP