Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gjorde?

Du gjorde det

det du gjorde

och jag blev det

jag blev det då

och det gjorde

något då ja då

med henne så

och det kanske

var bra det du 

gjorde då men

hon kanske inte

tyckte om det då 

men nu när hon 

ser vad det blev

så blev det bra

ja bra ändå så

Du gjorde det

det du gjorde

och jag blev det

jag blev det då

och det var så

och det var bra

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-27 09:36



Bookmark and Share


  ULJO
Fin text fin musik

2016-04-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Klart plus för bra låt !
2016-04-27

  Goraxy 89 Orion VIP
gjort är gjort och det blev vad det blev.
2016-04-27

  M:tin
Berör!!!!!!
2016-04-27

  Federico Romano
Du utrycker stor frustration samtidigt vet inte jag om vilka metaforer som andvänds..
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP