Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DEN STORA FLODENS HELANDE KRAFT

 

 

i en verklighet strömmar blodet

det strömmar blod likt en flod inom

i den verklighet som når blodströmmar

 

 

insiktens röntgenstrålning ser mönstret

repa ett mönster som repar ett mönster

liksom det röda garnets blodströmmar

 

 

virkar samman binder ihop inleder läkning

helande processer som forsar som en flod

av kärlek längs ryggradens spinalistrådar

 

 

inre drivkrafters hjärnvindlingars tankekraft

utskjuter nervskott ur rotändars grundformer

spirar i skörhet tyngdlösa helar de kroppen

 

 

utan belastningen av kyla som härdar växten

sakta tillägga små steg av återhämtnings rytm

vilandets rum med ögonen mot takets stjärnor

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-28 14:26



Bookmark and Share


  ULJO
Fin text och bild
2016-04-28

    ej medlem längre
Känslan vidgas..en fin text med
vackert innehåll! *
2016-04-28

  Solstrale VIP
Inom oss finns en röd tråd vårt blodomlopp testa aldrig detta hemma att nysta upp om det trasslar till sig, men inlemma inom er känslan av att kroppen har inre kraft som kan väckas till att läka med medvetenhet, som likt när vi blåser på sår, ger varandra omtankegester m.m. Vi är vårt blodomlopp utan detta stannade livet... Vi är de röda trådarna på poeter.se
2016-04-28

  boen
Gillar mycket Din målade bild!!!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP