Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


bang bang eller pang pang

 

vi kan formulera vad vi vill

om vi vill ha detta hårda

pang pang

 

då skriver vi så

 

vill vi ha det mjukare

skriver vi kanske 

bang bang 

 

men häftigaste är ju att

big bang låter mjukt

men det var den största smällen

av dem alla

 

vill därför testa med

big pang

jag vill bara se hur det

blir på arket i etern

 

sedan kan det vara konstnärens

eget val i mitt toleranta sätt

med ingjuten acceptans för tolkning

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-28 21:37



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härlig och annorlunda dikt! Gillar!
2016-04-29

  Solstrale VIP
Ja detta att skriva ordet pang eller bang står var och en fritt... Det tycker jag är konstnärlig frihets viljas makt...

Tackar för att ni skrattar för det är meningen! :)
2016-04-29

  M.Eta
Text som ger tankar om tolkning. Annorlunda!
2016-04-29

  DominiQueen
Riktigt rolig o djup text
Tack ler stort
2016-04-29

    samole
Kul, känner igen ljudintresset.
2016-04-28

    Peter Söderqvist
Härlig kontemplation om fonetik (heter det så?). Oavsett vad gillar jag den.
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP