Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


JAG TRODDE JAG KÄNDE MIG

 

 

i ett fönster på min våning

finns blomster på groning

de skall pynta min balkong

 

jag ser grannar surra humlelikt

vimsa omkring hit och dit där

liksom blinda för allt som jag är

 

vill ropa till dem kom in och fika

ta en bulle en kaka skratta le rikt

men de avvisar mig alltid de svika

 

jag trodde jag kände mig bättre än så

än att bjuda ut mig till de som blinda gå

 

sitter hellre på en bänk nynnar min sång

får sällskap av småfåglar barnbarn med en gång

 

ja så det är med de äkta konstnärernas kraft

livskonstnärerna i oss dricker livets hallonsaft

tar en bulle en kaka till och roar oss som vi vill

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-29 14:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja man drömmer mitt i det som just nu stannat upp, har man bara fantasi så... Blir det mesta trevligt!

Åh! Tack alla fina själar som ger fina delade tankar och stöd! Kramar sol till er alla! :)
2016-04-30

  Marianne Räf
Gillar detta mysiga konstnärssjälv-
porträtt ! Skulle GÄRNA sitta i ditt
Sällskap å ta en bulle en kaka till- å
prata länge om Kärleken, döden å Livet!
Å, sörpla livets goda hallonsaft.. Sååå,
trevligt å roligt att ta del av din Gärning
inom Konsten å Poesin! ! Snacka ~~~~ Förmåga, där! Mkt imponerande! Kram!
2016-04-29

  ULJO
Håller med Fem hjärtan
2016-04-29

  Fem hjärtan VIP
Bara älskar sista strofen.. Så sant just det!
2016-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Det är inte alltid det blir som man önskar, men det finns mycket att glädjas åt och njuta av.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP