Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag ser




över bergen
under broar
där regnet
söker ro

flyr mina tankar
vilar i ett mörker
som omsveper den sårbara kärnan

där du är en del av allt jag ser




Fri vers av kath
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-05-04 20:14



Bookmark and Share


  stannar kvar
dina ord är alltid så förtrollande...
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath