Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SMÅ SAKER KAN FÅ STOR BETYDELSE

 

 

barnet samlar små stenar

blommor plockas i bukett

hela världen tas in samlas

 

löv kottar pinnar allt smått

får den största av betydelse

för det lilla barnet som lär

 

vi ska hylla det lilla det osynliga

barnet kommer fram med sina ord

bni bnbä blu blu bluuum m ma blå

 

han springer i skogen plockar blåbär

ropar blå blå blå blå till alla som tittar på

i höstas var han lycklig över allt smått

 

som en magnoliaknopp slår ut i våren

slår minnet ut av Sebastian mitt barnbarn

som jag saknar så otroligt mycket idag

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-30 09:29



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina text! Styrkekram!
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP