Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att detta är evighet




allt jag behöver är ett lugn
där vågor av natten vilar i mig
vill se hur du ligger i min säng
i det sovande ljuset

och jag vill le och tänka
att detta är evighet




Fri vers av kath
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-05-04 20:50



Bookmark and Share


  Anders P VIP
mycket vackert. balanserat mellan ögonblickets ro och längtan till det eviga
2006-05-05

  rebecca d VIP
ja, vilken fin önskan
2006-05-05

  Rachel Roth
denna är vacker
och fångar verkligen
nattens stillhet...
i delad evighet
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath