Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


MAJFLICKAN

 

 

hon stannar hos oss som en maning

skingrar våra inre kravallers krigare

fångar vår världsbild ger den till oss

belyser våra sinnens boning öppnar upp

 

 

själen inom oss frivoltar glädjeskuttar

vi blir som kor på grönbete rusigt yra

livsbejakandet i oss väcks vi drar oss ut

dricker majflickans livselixir hon tillrett

 

 

månskivan ler mot oss bländande vit i natten

stjärnhimlen klarare än någonsin skådad

vi lustnjuter förälskar oss i dagen och natten

värmeböljar i majflickans kärlekståg lyckliga

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-01 10:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbara ni som delat er syn på texten! Det ger ett flöde i sig tillvaratar undret! :)
2016-05-01

  ULJO
Fin gestaltning av majflickan
2016-05-01

  Fem hjärtan VIP
Vackert och mycket njutbar att läsa!
2016-05-01

  tidsliv
Vackert fångat. Gillar hur dina ordföljder är så naturliga
2016-05-01

    Thalia
Hon visar oss frihet- precis som du!
2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP