Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brukade?

Du brukade göra det

det brukade du

alltid förut och jag saknar du

jag minns första gången

när du gjorde det

när du gjorde det så där

ja du gjorde det försiktigt

annorlunda mot alla andra

du var det när du gjorde det

men jag såg och lärde mig det

hur du var och du blev det

men sen försvann du bort

och nu vet jag inte var du är

men jag ville bara säga att jag

saknar det det du brukade göra?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-02 17:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns igen.
2016-05-04

    Birgersdotter VIP
Stor saknad och vemod.
2016-05-02

    ej medlem längre
mystisk. väcker frågor.
2016-05-02

    Max Poisé
Kanon!
2016-05-02

    ej medlem längre
vem känner inte igen sig i detta?
2016-05-02

  M:tin
Berör...man blir nyfiken på vad personen brukade göra...
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP