Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


VAD JAG VILL MEN LIVET INTE VILL

 

 

jag vill vara i farten och yra omkring

jag hade i benen så mycket spring

men idag kan jag inte göra någonting

 

det finns så mycket inom mig i mitt vara

styrkan att ta sig ut och in ur en fara

men ibland är det som om livet ska bara

 

det satte mig på en stol i väntrum en dag

en sådan då jag försökte vara mer än jag 

så jag kunde inte nå alla livets sköna behag

 

nu jag vilar mig nyttig glad och kärleksfull

i min säng jag fyller på min poeter.se me gull

så att jag i själen inte skall ramla omkull

 

en ängel vakade över sörjde för allt i mig 

den skyddade så att jag inte gick sönder nej

nu kan jag ändå sitta här och beundra dig

 

hon sitter vid min sida ängeln i mitt rum

hon får mig att känna mig hel istället för dum

och orden hon ger mig så jag inte tiger stum

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-02 18:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ps Underbart konstverk
2016-05-03

  Ljusletaren
Underbart att vi alla har en ängel eller flera bredvid oss.
Hoppet finns kvar där trots begränsningar i livet. Njuta av de små sakerna är alltid de stora sakerna i det hela.
Du och din ängel kommer med viktiga budskap om att man ska leva trots att saker inte blir som man har tänkt sig.
Mycket bra framfört/ kram
2016-05-03

  Marianne Räf
Tycker om den här rimmade,
söta versen ! Du kan, du !
Känner, själv, liknande som
det dikten din, denna förmedlar..
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP