Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är

Kärleken är vacker

när kärleken är du

du är min själ min

ande du är min vän

min älskade fina du

Kärleken är vacker

när kärleken är du

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-06 23:19



Bookmark and Share


  mike irow
finfinfin!
2016-05-09

  Katinka VIP
Ljuvligt vackert!
2016-05-08

    ej medlem längre
Kärlekens poesi av guld i dina ord.
2016-05-07

  rondell
Kärleksfullt till den älskade! Vackert...
2016-05-06

    Peter Söderqvist
Vackert skrivet om kärleken.
2016-05-06

  M:tin
Fina tankar om kärlek!!!!!!
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP