Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vägar och vatten


Simma, simma

Kisar mot blänket i vattenstänket
söker en flytande stock, ett strå
eller ett vad som helst att flyta på
så jag inte går under här

fly mig en livboj tjohoj och en sovkoj
låt mig få segla iväg mot det blå
en månad, en vecka, en dag eller två
så jag kan hämta andan där

varför är livet så backigt och hackigt
varför är vägen så slingrig att gå
och målet så svårt att se och att nå

fast Autobahn vore nog tråkigt ändå...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2006-05-05 08:59



Bookmark and Share


  Rachel Roth
när förmedlar du inkännande
tröttheten och längtan
efter lite frid...

dags för återhämtning
och djupa andetag
få släppa allt ansvar
och bara få vara....

men som du säger för
långa raksträckor
blir tråkigt i längden
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP