Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Vi spelade tillsammans en gång


Glimt

 

 

en duo med gitarr piano tvärflöjt sång

vi spelade in några låtar lade ut på

myspace.com/aglimt 

klädsträcket och kindredspirits

 

mer blev det inte förutom några

få spelningar men ändå en glimt




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-07 00:05



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Kanske en installation:-)
2016-05-07

  Marianne Räf
Det låter kul ! Kram. :D)
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP