Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

 

Älskade ängel

 

Med dina vackra vingars slag

försiktigt du öppnar mitt hjärta

 

och se himmelens port är där

du ängel du helar med din kärlek

 

med ro med sådan tro

att jag räds inte himlen

 

för där vill jag bo en dag 

du ängel du helar med din kärlek

 

älskade ängel 

 

med dina vackra vingars slag

försiktigt du öppnar mitt hjärta

 

 




Prosa av Ninananonia VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-07 09:51



Bookmark and Share


  mike irow
suveränt vackert!!!
2016-05-09

  Fem hjärtan VIP
Himmelskt vacker!
2016-05-08

  Lars Hedlin
Tycker om :)
2016-05-08

    ej medlem längre
Berörande vackert.
2016-05-07

    Peter Söderqvist
FU fångar himmelen här!
Bra.
2016-05-07

  ULJO
En vacker hyllning. Jag känner även hyllningen till min kära ängel genom dina vackra ord. Tack för det. Bokmärker.
2016-05-07

  rondell
Himmelsk!!! Så fin...
2016-05-07

  M:tin
Så vackert!!!!!!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP