Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tills morgonen kommer


när ljuset faller genom natten
på mjuka lakan
där kärleken vilar

vågar sig närheten fram
stannar oskyddad
tills morgonen kommer




Fri vers av kath
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-05-05 09:15



Bookmark and Share


  stannar kvar
sista stycket är helt fenomenalt... det går rakt ni i hjärtat
2006-05-06

  Jessica Ebbesson
Smeksamt vackert!
2006-05-05

  rebecca d VIP
oskyddad närhet, så svårt, så skört, så efterlängtad, så fruktad............och här finns den
2006-05-05

  prinscess VIP
så vacker
fylld med kärlek
den här borde bli redaktionens val.....
2006-05-05

    Agneta VIP
kärleksfullt, tryggt, vackert... behöver jag säga mer?
2006-05-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Kath!

Den här dikten berör mig mycket. Gillar särskilt passagen i första "versen" (..där kärleken vilar). Eventuellt skulle "morgonen" passa bättre, men den är mycket bra ändå. Hälsar Fredrik
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath