Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale, medfotograf Mr_Solstråle…


Ropet från skogens kammare

 

 

små äggskal

ligger krossade

de små liven

har kläckts nu

 

 

i ropet från

skogens

kammare

kvitters dån

 

 

surrets vidunder

tusentals vingslag

ropar hyllar livet

i skogskammaren

 

 

nu är tystnad

stilla varats

sekund för sekund

evighet så ljuv

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-09 13:05



Bookmark and Share


  mike irow
Underbar dikt!!! så fjärran o så nära...
2016-05-10

  Fem hjärtan VIP
Ljuvlig text fylld med liv!
2016-05-10

  Solstrale VIP
Bedårande kommentarer jag tackar er ödmjukast! ;)
2016-05-09

  ULJO
Underbart
2016-05-09

    Peter Söderqvist
Härlig text full av liv.

2016-05-09

  Ljusletaren
Att vara i varandet är en rikedom *sant*
Fint foto och fina ord om det/kram
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP