Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tårar...


Bär

Jag bär er alltid,

inuti.

 

Ni vill komma fram,

men stannar där.

 

Ni vill släppa taget,

men jag håller er kvar,

inuti.

 

Ni finns där,

om jag behöver er

och jag behöver er ofta,

 

men jag vill inte låta er gå,

jag älskar er så.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-14 09:56



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så vackert och känslosamt skrivet!
2016-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...en känsla man förstår...
2016-05-14

  DominiQueen
Heliga tårar att värna.
Så vackert... LoveBless
2016-05-14

    ej medlem längre
Dina ord bär mig bort till poesins himmel.
2016-05-14

  M:tin
Dina känslor är vackra!!!!!!
2016-05-14

  ULJO
Läser och njuter
2016-05-14

  rondell
Så vackert skriftat.känslosam o djup! Fin!
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP