Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans.

Vinden är varm. Våren är här. Kärleken ljummen. Jag släpper taget nu. Jag låter dig gå. Och det gör ont när blommor spirar i min trädgård.

För jag minns ju dina, underbara. Som en trädgårdsmästare, vårdade du mina blommor så ömt. Saknar dig, det gör jag, förevigt. Även om du kanske visar mig att du glömt. Kanske har du kärleken gömt?  Och jag undrar, finns den inte längre? 

Bland molnen svävar jag bort.  Jag släpper taget nu. Låter dig gå. Din kyss på min nacke svävar bort i ingenstans. Kanske kommer den tillbaka en dag?  När vinden är varm.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-13 08:35



Bookmark and Share


    Thalia
Fint- om att släppa taget.
2016-05-14

  Fem hjärtan VIP
Vacker men ack så sorglig,.. men med en smula hopp i slutet!
2016-05-13

  Anya VIP
Fint om kärlek som gått iväg... och kanske finns kvar någonstans...
2016-05-13

  mike irow
vackert skrivet....jag någonstans
svävar i
bland dina ord
2016-05-13

  ULJO
Bra. Vilken avslutning. Kanske kommer den tillbaka en dag? När vinden är varm.
2016-05-13

    Peter Söderqvist
Fint skrivet om separation.
2016-05-13

  DominiQueen
Så stort och vackert om osjälvisk kärlek med HOPP men utan vidhäftningar att klamra sig fast och skuldbelägga sin älskade. Stort! Äkta vuxen Kärlek...
2016-05-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Ett äldre syskonpar som jag kände och bodde helt nära i stadens centrumdistrikt - Tanterna XXYMB2 som bodde i en grotta fylld med antikviteter och växter, bad mig ofta vattna sina blommar när de reste om sommaren till sitt landeparadis. Dom bad mig pånytt varje år o jag förstår inte varför - för blommorna mådde inte så bra av mitt vattnande (jag tror de sörjde) och kastade huvudparten av sina blad som jag sopade undan för att tanterna inte sen skulle märka. Men visst gjorde det och de lämnade alltid bara de tåligaste växterna åt mig och egentligen var vattnandet bara ett svepskäl för att få mig att gå och kolla där med jämna mellanrum, så de kunde njuta av solen och trädgården utan att bekymra sig - - - Förstår du att jag egentligen skriver om något dikten sänder ut som vibrationer i tiden.
2016-05-13

  M:tin
Så sorglig!!!!!!
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP