Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska?

Dina magiska ord

sår ett frö i min jord

som kan växa till de vackraste av ord.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-05-15 19:58



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint framförd, nästan som en haiku
2016-05-16

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
öppnar upp närvaro
2016-05-16

  mike irow
dina ord är blommor sken
2016-05-16

  DominiQueen
Visst är det vackert?
Hur vi befruktar varandra.
Ja i sanning magi.
Frö är allt, och att så...
Goda frön... Tack igen
Skapa Dig en magisk dag
LoveBless
LoveLight
LoveMagic
~ DominiQue
2016-05-16

  Sofhia Wirström
Varm
fin
2016-05-16

    ej medlem längre
Magiska orden gör din text vacker
2016-05-15

  Fem hjärtan VIP
Så vackert i några få ord!
2016-05-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Solrostulipanerna Snäckrosliljor t.ex
2016-05-15

  M:tin
Fin!!!!!!
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP