Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Titanic-Hymn to the sea


Som?

Du viskar

i natten 

min skatt.

 

Du viskar

i natten 

som stjärnor.

 

Jag ser dig 

min ängel.

Jag känner dig nu.

 

Jag, som känner din kärlek.

 

 

 

 

 

 

Ninananonia

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-05-17 12:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart.
2016-05-18

  ULJO
Så ljuvligt vackert skaldat
2016-05-17

  rondell
Inte bara texten utan också musiken Titanic-hymn to the sea... tycker jag om
2016-05-17

  rondell
Så vackert! Tillgivenhet...
Strålande bokmärker den!
2016-05-17

  Fem hjärtan VIP
Så vackert!
2016-05-17

    Dan Myrbeck
Fina ord.
2016-05-17

    ej medlem längre
Nattliga viskningar får man aldrig nog av ...
2016-05-17

  mike irow
vackra nattviskande som i poesin
2016-05-17

    Peter Söderqvist
Kraftfullt "du viskar i natten"
2016-05-17

  M:tin
Så fin!!!!!!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP