Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Titanic-Hymn to the sea.


Ängeln min

Ängeln min

bland molnen

ditt långa hår i vind

min kärlek

jag brister

din själ i kärlek nu vilar

ömhetens moln omger 

i skirt ljus

pastellmoln och 

stjärnljus

du vilar seren

så på ett vackert moln

omgiven av det starkaste kärleksljus

min kärlek jag sänder dig

till himlen

jag älskar dig

fortfarande

alltid förevigt

vet att vi möts en dag

när jag sluter mina ögons ljus

för att leva där bortom molnen

tillsammans                          med dig

bland stjärnor och himlakroppar

i evig tid jag älskar

 

 

 

 

 

Ninananonia




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-17 13:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så underbart fint.
2016-05-18

    Birgersdotter VIP
Vacker som stjärnhimlen
2016-05-17

  ULJO
Du är själv en ängel, en ängel vacker och trösterik med vita vingar. Du ger inger trygghet för mig som läsare.
2016-05-17

  Fem hjärtan VIP
Ljuvliga ängla rader!
2016-05-17

  rondell
Himmelsk vacker! Stjärnklar
2016-05-17

  mike irow
dikten lyser som en kärlekens sol...
2016-05-17

  Nannie
väldans vacker
2016-05-17

  DominiQueen
Heligt vackert... Helig tystnad...
2016-05-17

  Anya VIP
Hoppfullt om när vi sluter våra ögon.
2016-05-17

  M:tin
Vacker!!!!!!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP