Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar än





i tiden lekte sagor
och vi var alltid där
fyllda av landet bortom

när vintern väckte sin längtan
om en varmare dag

se hur ensamhetens täcke smälter nu
som tårar faller över sorg
befriade från smärtan

en vår väntar än




Fri vers av kath
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-05-06 07:35



Bookmark and Share


  Anders P VIP
låt oss berätta sagor för varandra. Kanske om landet bortom. vi är alla sagobarn.
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath