Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Jag har mött människor så innerligt fina

 

promenader

dem är bra

varje dag

ett möte

 

bänkar är bra

där sitter dessa

underbara

människor

 

simhallar kan

locka fram oss

ur skyddet vi

öppnar upp oss

 

bastuns värme

är skön så skön

där samtalet blir

liksom ångan flyktig

 

jag har mött

så många fina

själars inre liv

här på poeter 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-05-19 16:12



Bookmark and Share


  ULJO
Fina tankar förmedlade kring vardagliga attribut.
2016-05-24

  rondell
Jag instämmer med dig! Precis så är det:)
2016-05-23

  Ninananonia VIP
Så fina tankar...
2016-05-22

  Stefan Viljehammar
Jag är glad att ni finns poetvänner.
2016-05-20

  Fem hjärtan VIP
Så fint skrivet om hur möten med människor berikar och stärker oss...
2016-05-20

  soligajag_1 VIP
Underbar text om möten med människor på olika sätt, detberikar ens inre så man växer och växer!! Fint!
2016-05-20

    tramp
Fint ! Det där med bastusamtal i ångvärme lät tilltalande !
2016-05-19

  Sofhia Wirström
dina ord de smälter ihop
så fint tillsammans
möten med människor
det sker var dag på
alla möjliga platser
i träd "här hänger jag" hihi
2016-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om att våga ta emot andra människor för givande samtal.
2016-05-19

  Kim VIP
Jo, ligger en hel del sanningar i denna text...
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP