Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale, teckning från 1989


DET SKRIKER EN SÅNG "LEV NU"

 

det ska vara bra det ska

det ska vara vackert nu

solen ska värma dig idag

jag skickar dig solstrålar

 

jag sjunger för dig varje dag

håller din själ i mina händer

kramar dina sinnen helar dem

kysser din panna befriar dig

 

skrik skrik skrik ut din sorg

vråla din nöd över skogen nu

låt forsen skölja din kropp ren

låt fågelsången smeka dig frisk

 

allt som sången innehåller av frid

allt vad själen anden kroppen tar emot

det är ditt det som ges till dig en gåva

om än från ditt inre det flödar fram

 

jag skriker min sång ur mitt inre

till dig som kanske inte kan höra

vill igenom din hud för att nå dig

lev - lev - lev älskade människa lev nu

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-20 09:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tack för att poeter.se finns, tack alla skrivarvänner för al feedback och pepp genom åren 2016-2023 vilka gjort mina ord bevingade!

Till dig som söker - det finns hopp! Ljust rent klart hopp! Ord kan rädda liv!
2023-12-01

  Ninananonia VIP
Tycker om ...
2016-05-22

  ULJO
Berörande och fint skrivet
2016-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbara ord till tröst!
2016-05-20

  Solstrale VIP
Underbaraste feedback, och klokskap från dyraste själars inre ! Tack för sådant mirakel!
2016-05-20

  Marianne Räf
Vilken fin uppmaning till en vän, som
kan behöva nånn som bryr sig ! <3
2016-05-20

  M.Eta
Stark och fin uppmaning om att leva livet nu!
2016-05-20

  Fem hjärtan VIP
Så berörande och vackert skaldat!
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP