Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skellefteåhelvetet och här är jag

 

Här sitter jag

20 grader varmt i skuggan

eller nåt sånt

 

varmt som i helvetet i alla fall

och här sitter jag

i Skellefteåhelvetet

och brinner

 

av lust

att vara där jag inte är

av kamp

mot klockan och besparingsplanen

inom äldreomsorgen

 

20 grader varmt

och jag är

 

 

 

 

uttråkad

 

för vad är en träff i Stockholm

jämfört med ett brinnande Skellefteå

 

 

alldeles

 

alldeles

 

utom räckhåll

 

 

[hoppas ni som är lyckliga att vara där

har så roligt

och gör inget galet

som mamman skulle ha gjort]

 

 

 

KRAM!!




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-05-06 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skellefteåhelvetet. Vissa ord stampar på Sveriges yta som om de har klackar av berg.
2006-05-13

  Daemon
Det var trevligt minsann (nåt annat hade man väl inte väntat sig)
Vad är väl en bal på slottet... Den kan ju vara alldeles tråkig och dötrist, eller ... alldeles, alldeles underbar! :)

Ja och så dikten då.. för det tycker jag faktiskt att den är och inte "bara ord" var ju riktigt bra, den hade gjort sig bra uppläst på scen (via webcam kanske?) ;)
2006-05-07

  Ensamma mamman
Hihi!! Jag ställer mig på taket och väntar! (jag har ett vinrött linne på! )

Jag kan vifta lite med en sock åxå så piloten ser mig! =)
2006-05-06

  Dan Linder
neeeeeeej va tråkigt! Hade sett framemot och träffa dig igen ju! Ska jag skicka min privata helikopter och hämta dig?

d.
2006-05-06

  Cris
Och jag i en håla i närheten av Gbg...
de har säkert inte kul i Sth..nädå..!
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman