Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta

Du såg mig
Som ingen annan
För första gången
Så fanns jag

Du tog min hand,
Ledde mig vilse
Bortappad i känslor
Jag inte visste fanns

Men sen försvann jag
Jag blev osynlig
Och blicken du hade
Gick rakt igenom mig

Nu är jag borta
Ett minne du glömt
Från tiden som var
Men nu är förbi




Fri vers av lindblad
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-05-06 19:19



Bookmark and Share


  Semir
jag gillar din dikt och sättet du skirver den på ... :)
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad