Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


Vem kan förstå

 

sinnena har frukostmöte 

de skall bestämma sig nu

denna morgon för hur 

denna veckan skall bli 

 

envisheten har bestämt allt

men lägger helt ned sitt veto

nu tar insikten vid och visar

på att det finns hänsyn att ta

 

modet håller upp sin hand där

vill visa på krafttag och handling 

men omsorgen bromsar ber om

att få ge vila till kroppens celler

 

cellerna säger att det är rätt tid

att ta hand om vad som gått sönder

för måste de vänta en dag till då

kommer det göra väldig stor skada

 

när mötet är klart vill alla äta en bit

av den framställda frukosten på bordet

två hårdmackor med ost, kaffe, fil, äpple 

ett glas juice att inta på fina balkongen

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-24 20:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänker på

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1642496

2016-05-25

  Solstrale VIP
Ja sinnena har detta möte,,, varje dag, ibland har de krismöte också... Se upp det faller soliga kramar till er som tack för feedback! Underbart!
2016-05-25

  Ninananonia VIP
Ett fint frukostmöte..
2016-05-24

  Fem hjärtan VIP
Otroligt härlig och fyndig text ..!
2016-05-24

  ULJO
Suverän inledning. "sinnena har frukostmöte"
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP