Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: King Arthur - Hans Zimmer


Natten

 

Hon flyr i natten

till hans himmel

 

ser den i ljus i natt

i natten så underbar

 

i gryningen fantastisk

han får henne att vilja leva

 

han väcker hennes själ

hennes ande

 

men på dagen i ljus

ser allt så annorlunda ut

 

natt är inte dag

dag är inte natt

 

hon älskar hans himmel i natten

när stjärnorna tindrar 

och de dansar bland galaktiska moln med änglarna

 

hans händer så varma mjuka ömma

varm och öm mot hennes hud

 

hon kysser hans själ

omfamnar den

hett och passionerat

 

hennes kropp tillmötesgående

 

när hjärtat ropar ja

när själen viskar ja

 

och i gryningen vilar de

i varandras famnar

 

men då dagen nalkas

 lever hon i en annan verklighet

för alla andras skull

 

men hon ler för hon vet

att dag blir natt igen

 

var dag längtar hon den

natten 

när hon får möta hans himmel

 







Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-05-24 22:18



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Fint och sant
2016-05-25

  Nils-Robert
Värd att bokmärka. Så otroligt bra dikt och viljan att träffas.
2016-05-25

    ej medlem längre
bra gestaltad längtan.
2016-05-25

  rondell
Full av längtan. Så fint skriftat. Vacker!!!
2016-05-24

  M:tin
Bara så berörande vackert skrivet!!!!!!
2016-05-24

  ULJO
Du är ljuset i mitt liv just nu för du är livet.
Tänk om tillvaron vore så. Kunna förenas med de bortfarna på det viset, kärleksfullt, sensuellt och vackert.
2016-05-24

  Fem hjärtan VIP
Mmm.. Så ljuvliga dessa nätter..väl värt att vänta på..:-) vackert och sensuellt..
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP