Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss

En kyss från en ros svävar i natten

och du vandrar över min hud

mjuka läppar 

 

smeker längtande

trevande för att nå

här och där där och här

 

lekande fjärilar svävar i natten

leenden förenar

håller om 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-05-26 00:59



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Åh, så underbart skrivet..!
2016-05-27

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2016-05-26

  M:tin
Du är en underbar poet!!!!!!
2016-05-26

    Dan Myrbeck
Fin! Ger bra vi-känsla:

leenden förenar
2016-05-26

  Goraxy 89 Orion VIP
En eterisk förandligad kyss eller hur???
2016-05-26

  M M Mannheim VIP
Ja kyss universums amorbåge....
2016-05-26

  Alysse VIP
Intimaste närhet
så ljuvligt och kärleksfullt
2016-05-26

  Karina"Kia"
Mm..så målande härlig vacker med kyss
Du skriver det så mjukskört fint

Du är helt fantastisk poet!
2016-05-26

    ej medlem längre
En poetisk kyss som berör både själ och hjärta att läsa.
2016-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och vackert och alldeles underbart!
2016-05-26

    ej medlem längre
kyssar är livets menng
2016-05-26

    Peter Söderqvist
Fin dikt, det ligger mystik i leken i natten.
2016-05-26

    ej medlem längre
Fint!
2016-05-26

  ULJO
Det är ju så bra detta.

Bokmärke
2016-05-26

  rondell
Underbar! Gillar...
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP