Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Beautiful Piano Love Ballad Instrumental - Only You


Finns

 


Jag vill finna dig 

i solens värme

i havets lugn

i himmelen blå

när jorden andas min själ

jag vill finna dig

där och då

i magiska ängar

i solens gränslösa strålar

i horisonten vid havets slut

jag vet älskade

vi är oändliga

som våra kyssar och smek

jag glömmer dig aldrig mer

du finns här i mitt hjärta

visa mig vägen till ditt

se mig se mig

älska min jord

när jag andas dig

jag vill finna dig 

i solens värme

i havets lugn

i himmelen blå

när jorden andas min själ

jag vill finna dig här och nu

men du finns ju redan här

du finns här i mitt hjärta

 

 

Ninananonia

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-05-26 19:56



Bookmark and Share


  rondell
Kärleksfullt o vackert skrivet!!!
2016-05-29

  Nils-Robert
kärleken strömmar ut till mig genom hela dikten. så fin dikt
2016-05-28

    Dan Myrbeck
Å så vacker o fin!
2016-05-27

  Fem hjärtan VIP
Så vackert att jag blir rörd ända in i hjärteroten!!
2016-05-27

  Sofhia Wirström
du fick mig
bli tagen
få gåshud
när jag läste
dina rader
så fina
så vackra
2016-05-26

  ULJO
Andlöst vackert ........ så otroligt vackert.
2016-05-26

    Peter Söderqvist
Du skriver alltid kärleken så vacker.
2016-05-26

  Bibbi VIP
Så fint.
2016-05-26

    carinamnm
Vackert!
2016-05-26

    ej medlem längre
associerar till södergrans "landet som icke är".
2016-05-26

    ej medlem längre
Du har funnit orden som bildar den vackraste poesi.
2016-05-26

  M:tin
Så fin, orden kan väl knappast bli vackrare än så!!!!!!
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP