Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Shamboo Wokantonka - Oliver Shanti


Vind

Håll mig så ömt i din famn

vila där

varm som en sommarvind

vind 

du äger min själ

håll mig så

vila här

i min själs varma vind

själ

hör mig

jag viskar att jag älskar

 

 

 

 

 

Ninananonia  

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-05-28 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med underbart skrivet.
Bilden passar så bra till dikten<3
2017-03-24

  rondell
Underbart skrivet...
2016-05-29

    Mia Sedvall
Skön vind att läsa om, fin...
2016-05-29

  M:tin
Å så fin och varm!!!!!!
2016-05-28

  Nils-Robert
Du skriver så innerligt och fint.
2016-05-28

  ULJO
Helt magiskt vackert.
2016-05-28

  Fem hjärtan VIP
Såå ljuvlig dikt!!
2016-05-28

    ej medlem längre
Alldeles ljuvligt att läsa och lyssna på musiken.
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP