Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oersättlig

I natt så drömde jag att du lämnade mig
lämnade mig för gott - du tog ett kliv ut ur livet
alla löften vi lovade varandra - betydde plötsligt ingenting
du bara teg med en tyst min och titta bort
betydde våran vänskap ingenting för dig
försent att säga något nu när du ligger där sårad
men ändå är du så fin och vacker som aldrig förr.



En svart/vit film spelas upp
alla saker vi har gjort sen vi var små bebisar
saker vi har lärt oss på vägen - alla motgångar
men vi var starka och höll ihop men inte tillräckligt starka
inser att det är en tom plats i mitt liv
den platsen förblir oersättlig
förstår fortfarande inte att du är borta
känns som det var igår vi gick hand i hand
hoppade och skrattade på stan med solen i ansiktet.



Vi som pratade om att vi skulle ut och resa
tälta - grilla - dela lägenhet - en massa äventyr
nu blir allting inte av för du gav löften till mig
som du struntade - betydde jag ingenting för dig
betydde inte våran vänskap någonting
ibland kan livet vara tufft - men vad är vänner till för
vänner ska stötta varandra och peppa upp varandra
du skulle ha släppt in mig i ditt liv
när du levde så kunde vi ha löst det
nu är det försent - en plats är tom
saknaden är stor - gråter floder
bara för du inte kunde prata ut.




Jag saknar dig vännen.




Fri vers av Lilla trollet
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-05-07 00:39



Bookmark and Share


  * Ammi *
så många fina ord, mitt i sorgen. vackert skrivet
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet