Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Background Instrumental - Soft and Calming Music - relaxdaily N°024-2


Fånigt?

Jag vet inte varför

men jag blir så glad

att du är här

jag borde inte vara det

för jag känner inte dig

men ändå

så blir jag det glad 

ända in i själen

ett ord från dig

och min själ ler

hela hon är varm 

pirrig av lycka

fånigt tycker jag

min kropp ja

men min själ vet

mer ja hon vet

ja det jag inte vet

hon ser allt från ovan

känner dig

säger hon

och jag vet ingenting

men hon vet

och hon ler

så jag skriver till dig

för att säga det hon vill säga

hon känner dig

allt som är du

allt som var du då

nu

och hon vill att jag säger

att hon älskar dig

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-05-30 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet, Den är fin.
2016-05-31

  ULJO
Mycket fint skrivet
2016-05-30

  rondell
Fint skriftat! Innerligt o varmt.stark! Lysande!!!
2016-05-30

  Anya VIP
Starka känslor i denna...blir varm när jag läser... Undra vem "hon" i texten är? diktarjagets alterego??? Intressant upplägg.
2016-05-30

  Inkarasilas
Tycker det är jävligt fint jag!
2016-05-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Texten inger ju tankar om att det finns något (någon) inom oss med ett bredare perspektiv på tillvaron. Någon som vet... Vad vi i vårt dagsmedvetande inte vet om banden mellan människor man mött kanske en gång? - Främlingar som man på något mystiskt sätt känner sig vara knuten till på något sätt..... Livet är ett mysterium som jag aldrig blir trött på att utforska.
2016-05-30

  M:tin
Väldigt vackert fånigt!!!!!!
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP