Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längs mitt vatten




söker i soporna
lägger örat mot marken
lyssnar efter steg som inte kommer

och i mitt hjärta växer muren
till ett skydd mot sårbarheten
när du söker längs mitt vatten




Fri vers av kath
Läst 204 gånger
Publicerad 2006-05-07 10:11



Bookmark and Share


  Mike
Vackert och smärtsamt ocg med såna ord som riktigt tar tag i en... klockrent!
2006-05-08

    Mejja
Smärtsamt men vackert.
Beskrivande nära om inuti som kommer utanpå.
2006-05-07

    Bodil Sandberg
Du är en enormt duktig poet...ja allafall enligt mig...jag tycker den här dikten är suverän...tilltalar mig i allra högsta grad...saknaden..skyggheten..längtan...försvaret...sååå snyggt!
2006-05-07

  Michaela Dutius
i korta ord en hel historia-mer än skickligt
2006-05-07

  anneluca
Ja skört och vackert skriver du i dina texter, en konst...
Den här texten tycker jag väldigt mycket om. Hög igenkänningsfaktor, och rubriken är så skön... Tack!
2006-05-07

    ej medlem längre
åter igen stryker dina vackra text rader kring det sköra
känslorna , mycket bra tackar.
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath