Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S-dikt Musik: Position Music - Forever Lost


Se?

Själ 

se

själen

som saknar

som skaldar så

som ser sin smärta

så ser själen sin själ

som saknar sin själ

som saknar själen

sin själs sötma

som saknar

sin själ

själ

se




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-03 20:59



Bookmark and Share


  ULJO
Poesi kan inte bli vackrare än så
2016-06-04

  Bibbi VIP
Så djupa vackra saker att begrunda.
2016-06-04

  Fem hjärtan VIP
Väldigt poetiskt vackert med djup..!
2016-06-03

    ej medlem längre
bravo! är lite för trött för att kommentera. kommer med mer sen. bra dikt.
2016-06-03

  rondell
Jag har inga ord som räcker till för att säga hur fint, djupt och utgivande du ordar.Eloge!!!
2016-06-03

  Arne Ugglemosse
tycker du är något på spåren här, snyggt
2016-06-03

  M:tin
Så superb!!!!!!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP