Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Thomas Bergersen - A God Of Epic Music - Sun


Hon?

Hon är liv    i ljuset,

hon är liv    i mörkret,

 

men man ser henne inte,

bara en del av henne.

 

Jag kan känna henne.

Jag kan känna henne,

när jag skriver,

poesi.

 

Hon är varm.

Hon är den jag älskar 

Djupt in, djupt in.

 

Hon är lycka.

Hon är den jag längtar.

Hon är den finaste.

 

Hennes närhet smeker och värmer

min hud och mitt hjärta.

 

I gryningen är hon vackrast.

I skymning är hon vackrare.

 

Hon sänder vågor till min själ.

Jag älskar henne.

 

Hon är min sol.

Hon är min själ.

 

 

Hon är den jag älskar 

Djupt in, djupt in.

 

 

 

Ninananonia






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-04 18:29



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvligt vackert
2016-06-05

  Fem hjärtan VIP
Mycket mycket vackert och känslosamt!!
2016-06-05

  M:tin
Berör vackert!!!!!!
2016-06-04

  rondell
Mycket känslosamt...
2016-06-04

    ej medlem längre
Vilken underbar stämning det bor i dina ord.
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP