Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min längtan...

bor du

drömskaparen

förälskad av passion

som glöder inuti mig...

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-05 11:24



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vacker!
2016-06-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat med en fantastisk bild som komplement!
2016-06-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
passionsfylld
2016-06-05

    ej medlem längre
underbar bild, som alltid ...
vad vore poeterna utan Nina?
2016-06-05

  Fred Linz
The dream maker

What a wonderful word
And poem
2016-06-05

  Alysse VIP
Av glittrande stjärnstoft
är din vackra dikt
skapad
2016-06-05

  ULJO
Du skriver alltid så vackert och nu dessutom med en ljuvlig bild till.
2016-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Bilden passar så bra till dina ord...
2016-06-05

  M:tin
Så fin längtan!!!!!!
2016-06-05

  rondell
En fin och innehållsrik, varm dikt...

2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP