Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en poetvän Peter Stjerngrim....................... Musik:Archangel Gabriel-Relaxing Music Crystal Angels


Hans själ söker...

 

söker hennes själ ...

bland stjärnor

som hans namn

söker i land i rike 

letar i hela universum

för att en dag finna henne

hennes själs ande kropp

hon den han älskar...

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-06-07 21:55



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Så mjukvacker romantiskt fin!

Snyggt!
2016-06-10

  Alysse VIP
Så vackert skrivet om själens
djupa längtan att finna sin
frände. Först då får själen
och hjärtat ro. Då när vi
verkligen älskar
2016-06-09

  Lars Hedlin
Så fint
2016-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text med djup innebörd!
2016-06-08

  Tabac VIP
Ja men så är det.
Lika komplext, lika enkelt. Typ.
2016-06-08

    ej medlem längre
Fint
2016-06-08

    Peter Söderqvist
Fin dikt, stjärnor ger perspektiv.
2016-06-07

  Peter Stjerngrim VIP
Fin ...
2016-06-07

  M M Mannheim VIP
Ja där uppe finns de och där uppe har vi även funnits och ska ännu en gång finnas. Fin belysning av vårt andra hem, rymden!
2016-06-07

  ULJO
Vacker text. Känner kärleken spira mellan dina ord.
2016-06-07

  M:tin
Så romantisk och fin!!!!!!
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP