Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… blandteknik med oljepastell och akvarell


Vad jag ser är vad jag hör

 

betraktar en koltrast lek

löven lyfts kastas åt sidan

det prasslar och frasar där

en skata skrockar i rönnen

 

synen av fåglarnas lek hörs

det som morgonen bär på

ett vädringsfönster på glänt

släpper in ljud och jag ser

 

uppfattar ljuden som bilder

kan se skatan framför mig här

koltrastens lek med att lyfta löv

insekter blir dess färdkost idag

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-09 16:20



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint i ord och bild!
2016-06-14

  ULJO
Underbart fin naturlyrik
2016-06-10

  soligajag_1 VIP
Naturens under och dess fägring kan man betrakta och njuta av!
Fin bild som hör till!
2016-06-10

  Öknens Ros VIP
Ja, naturen är vacker och helande. Fin tavla du målat.
2016-06-09

    Peter Söderqvist
Härlig fågelbetraktelse.
2016-06-09

    ej medlem längre
Fint diktat om fåglarnas sökande efter föda och en mycket fin bild därtill.
2016-06-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Härliga naturbilder och fin tavla därtill.
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP