Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skakar

Dina ord skälver ömhet mjukhet

där läppar möts i tystnad

bara de som hör kan höra

suckarnas djup 

det brinner fingrar

det brinner hud

det brinner läppar

och jag känner dig inuti mig

min själ

galaxer som möts 

ropar så i djup smärta 

det är kärleken 

det är kärleken vi känner 

du och jag när vi älskar

du skakar mitt hav   min värld

och jag älskar......

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-12 19:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härligt!
2016-06-13

  Lars Hedlin
UNDERBART!
2016-06-13

  ULJO
Kärlek och passion i härlig symbios. Här handlar det inte om någon glöd utan snarare en hel skogsbrand
2016-06-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Brinnande passion och kärlek, diktar du med levande ord.
2016-06-12

  M:tin
Så sköna och berörande ord om kärlek!!!!!!
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP