Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och Jag för alltid, förevigt, idag, imorgon - nästa vecka - nästa månad - nästa år och så ska det vara till slutet, alltid vi två


Vingar på själen

Du försökte lura mig
en miljonertals gånger
det kan vara skrämmande
när folk visar fingret
men då kommer jag ridande
cyklades till badet en solig dag
liggandes på svart/röda filten
där våra händer flätades samman
vi är starkare tillsammans viskade jag
du tittade på mig och log



Du försökte se i så många år
du har öppnat dina ögon nu
för du ligger här på filten med mig
så kallade smärta - vad är det för något?
hur kunde detta hända oss - att vi fann varandra
jag antar att vi var trötta på våra liv
du säger att jag är så positiv
gumman lilla - det är du som gör mig positiv
spelar ingen roll hur många misstag vi gör
livet fortsätter och vi har varandra
det är det enda som spelar någon roll för mig
att vi har varandra nu och för alltid



Tittar på kortet som vi tog för länge sen
skrattar och får ett fånigt leende
vi var så knäppa - mongo och knäppis
det var vi det - men vi hade varandra
precis som nu - vi har varandra nu och för alltid
sitter där på bryggan en solig eftermiddag
med fötterna i vattnet - hör hur vattnet skvalpar
sitter där med ruffsigt hår och bikini vi två
jag hoppas jag får ha dig i mitt liv
nu och för alltid - för du gör mitt liv värt att leva
för du är sannerligen en ängel med vingar..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-05-08 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet