Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som droppar av sorg




det kalla vattnet fyller mitt rum
vilar en stund mot mina tankar
bilder av dig fyller andetagen
och i en skärva av spegelns glas
bildas minnen av dig

som droppar av sorg
där kärleken vilar i tyngden




Fri vers av kath
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-05-11 16:49



Bookmark and Share


  stannar kvar
underbart, så sorgligt berörande i sin kylslagna längtan
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath