Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret

 


I mörkret lyser stjärnor vackra

de viskar om skuggornas liv

 

drömmarna är det vi drömmer

livet är det vi lever

när drömmarna tar slut

 

I mörkret lyser stjärnor vackra

de viskar om drömmarnas liv

 

det som kunde ha blivit 

men som aldrig blev

när drömmarna var det enda liv vi kände

 

I mörkret lyser stjärnor vackra

de viskar om eldar

 

som brinner heta

under de älskades händer och smekningar

bränner de mot hud känns de i själ

 

I mörkret lyser stjärnor vackra

de viskar om kärlek

 

de viskar kom 

kärleken finns

kärleken finns för dig och mig

 

I mörkret lyser stjärnor vackra

de viskar om liv

 

så låt oss drömma liv

så låt oss älska liv

och leva livet så som vi drömt det...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-06-20 00:23



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
..så fint!
2016-06-21

    ej medlem längre
Bra text
2016-06-20

  Fem hjärtan VIP
Din text skimrar som stjärnorna..!!
2016-06-20

    Dan Myrbeck
Kärleksvacker poesi!
2016-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Hela texten lyser som stjärnor på livets himmel!

2016-06-20

    ej medlem längre
I dina ord finns inget mörker...bara ljus.
2016-06-20

  Änglaögon
En väldigt fin påminnelse från stjärnorna...
2016-06-20

    ej medlem längre
allt du skriver
viskar om kärlek ...
2016-06-20

  Anya VIP
Mycket fint med en alldeles speciell rytm. Bra!!! Tycker om vemodstonen:
"det som kunde ha blivit

men som aldrig blev

när drömmarna var det enda liv vi kände"

Jaa så är det sannerligen.

2016-06-20

  Bo Himmelsbåge
Ljuva ord o ljuv musik om drömmars längtan av att bli verklighet...
Hoppas att de blir det, en natt,
när stjärnorna dansar rusiga av lycka
på mörkrets sammetsbädd...

Mycket fint!
2016-06-20

  M:tin
Dina ord lyser så vackra!!!!!!
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP