Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I EN VRÅ AV VÄRLDEN FINNS JAG

 

det är en oas inom mig

där trädgården är välskött

jag vilar där stilla rofylld

 

min dörr står öppen idag

några välbekanta själar

stiger in blir en del av allt

 

vi utvidgar trädgården länkar 

samman våra stigar så att vi når

till varandras smultronställen

 

i en vrå sitter du i en annan jag

och i en egen värld din dotter

som just börjat planera sin oas

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-21 18:21



Bookmark and Share


    snöö
vackra tankar, lätta att förstå. Fint diktat.
2016-06-26

    Dan Myrbeck
Härligt!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP