Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas att ni alla får en fin midsommar.. Varm kram Ninananonia...


Midsommarens blomster

Midsommarblomster vackra ler

vilar under himmelen på gröna ängar

smörblommor lyser som solen i allt det gröna 

sköna hundkex och rödklöver fina dansar i vinden

blåklint och prästkragar vackert står 

blåklockan sjunger poeternas sång

vackra är midsommarens blomster...

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-06-21 19:35



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vackert som en sång och jag gungar in i blomsterprakten du ger och doftar på blomsterängen när jag dansar och ler
2016-06-25

    Dan Myrbeck
Fin! Glad Midsommar!
2016-06-23

  Fem hjärtan VIP
Vilken underbar sommardikt! Som att vandra på en blomsteräng! Önskar dig en fin midsommar!
2016-06-22

    ej medlem längre
Orden blommar och doftar från din poetiska hand.
2016-06-22

  Alysse VIP
Allra vackraste midsommarhälsningen
målande beskrivet som en tavla med en
naturskön sommaräng
Tack och önskar dig också en underbar midsommar!
kram
2016-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Midsommarens blomster är vackra, så även din text.
2016-06-22

    ej medlem längre
Trevlig midsommar. Stoppar in en gullig humleblomster i diktbuketten. Fast då blev det ju 8. Ja ja dikt är ju inte verklighet :)
2016-06-21

  M:tin
Nina... Fint skrivet du vackra sommar-blomma :)
2016-06-21

  louisegirl
Vackra midsommar rader
Detsamma till dig <3
2016-06-21

    Birgersdotter VIP
Vacker och fin midsommarhälsning!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP