Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland stjärnor och planeter


Som? 2022

Jag älskade dig

som?

som en idiot

jag älskade dig helt och fullt

jag var så stolt

att gå vid din sida

älskad som ingen annan

jag ville aldrig älskas av någon annan än dig

och ingen kunde älska mig mer

och ingen kunde älska dig mer

för ingen kunde älska som vi

som vi yeaah!

 

Jag älskade dig

som?

som en idiot

jag älskade dig 

som havet älskar regnet

som himlen älskar änglar

som vinden älskar land

som havet älskar vågor

som rymden älskar liv 

som liv älskar solen

ja så älskade jag dig

 

Jag älskade dig

som?

som en idiot

som en idiot som lät dig gå

ensam

utan mig vid din sida...

och jag älskar dig fortfarande så

ja fortfarande älskar jag dig så

så som man älskar

som när man verkligen älskar...

ja så älskade jag dig..

som?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-05 21:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP