Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där haven vilar



så föll kärleken
mot den mjuka marken
blev till en mässa
där själar talar

ser du hur skeppet lägger ut
reser i en öken
där haven vilar




Fri vers av kath
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-05-08 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath