Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten skruttig vårsång


äntligen

När stararna putsar sina reden
och grannarna trädgården fejar
när ungarna cyklarna vänder
och kedjorna smörjer och grejar

när solen är uppe med tuppen
och bönderna är ute och sår
då finns det blott en sak att säga:

Nu är det äntligen vår!!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-05-10 07:21



Bookmark and Share


  Cris
Den var väl inte skruttig!
den var härlig...fin bild
men många vårgöromål
2006-05-10

  andrasidan
Så är det! Kul att du vände på solen och tuppen.
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP