Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den jag målar




vad driver hjärtat mot ljus
där elden bränner
förintar
besvärjer

skapar illusioner av längtan
tillintetgjorda i sin linda

vad driver mina steg nära dig

kanhända är det min törst
efter det vackra
det som inte kan förstöras

en dröm utan svarta kanter
den jag målar i din närhet




Fri vers av kath
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-05-10 08:27



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fångar det komplexa och smärtfyllda
i längtan och kärleken. tycker åter om
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath